Tjänster

 

ATT DRÖMMA SIG HEM

KREATIVA IDÉER

Kanske har du inte tiden, orken eller intresset att nå dit du vill med ditt hem. Då kan jag se på det med nya ögon och ge inspiration eller praktiska förslag på förändringar, exempelvis möblering eller färgval. Ibland räcker det att jobba med det du redan har, ibland kanske du vill förnya och byta ut allt eller vissa delar. Du sätter ramarna som jag sedan arbetar inom.

KOMPLETTA INREDNINGSLÖSNINGAR

Vid större uppdrag kan jag leverera alltifrån färgsättning, möbleringar och ritningar med planlösning, till kompletta inköpslistor utifrån din budget. Moodboards används för att visualisera din stil. Självklart ser jag till att allt kommer på plats om du inte önskar göra något på egen hand. Jag samarbetar med erfarna hantverkare.

STYLING

Inför en försäljning kan det verkligen löna sig att se över hemmet. Det handlar sällan om stora förändringar, utan snarare om att lyfta fram fördelarna med just ditt hem. Här ser jag över ditt hem och går sedan gemensamt igenom en skriftlig lista med åtgärder. Eller så väljer du även att jag gör jobbet åt dig.

 

 

KONTAKT

Välkommen att kontakta mig för att diskutera på vilket sätt jag kan hjälpa till. Jag bokar gärna in ett kostnadsfritt möte eller så väljer du att direkt nyttja något av erbjudandena.

 

 

Bäckaforsvägen 34, 218 74 Tygelsjö | +46 72 508 50 16

info@backafors.se