Aktuella erbjudanden

KOSTNADSFRITT MÖTE

Osäker?

 

Kontakta mig så kan vi alltid boka ett förutsättningslöst möte. Där får du veta mer om vem jag är och vad jag kan hjälpa till med. Jag berättar mer om hur jag jobbar och vilka idéer jag ser i just ditt hem. Du bestämmer sedan om du vill att jag hjälper dig med din inredning.

 

Mötet kostar ingenting, så kontakta mig redan idag.

 

 

 

 

 

AKTUELLA ERBJUDANDEN

"QUICK FIX" | 995 KR INK MOMS

Vi börjar med att på telefon gå igenom vad du vill ha hjälp med. Jag ställer frågor för att vara väl förberedd inför vårt möte. På plats arbetar vi tillsammans under ca två timmar. Jag fungerar som ett bollplank i allt från ommöblering till färgsättning. Konkreta tips på förvaring, möbler, accessorer och textilier. Efter vårt möte får du en skriftlig presentation via mail med lösningsförslag. Passar dig som vill ha en förändring utan att renovera eller göra alltför stora inköp..

 

 

"HELA RUMMET" | 1795 KR INK MOMS

Står du för en större förändring? Kanske ska du renovera köket, badrummet eller investera i nya möbler i samband med ommålning? Vi ses på plats i ditt hem under en till två timmar. Därefter arbetar jag tre till fyra timmar med ett färdigt förslag. Vid behov stämmer vi av via mail eller telefon under arbetets gång. Vid vårt andra möte ses vi under ca en timme och går igenom hela förslaget i detalj. Du får givetvis även materialet skriftligt.

 

 

"30 KRONOR KVADRATEN" | 795 - 6 500 KR INK MOMS

Vid försäljning av din lägenhet eller villa erbjuder jag ett mycket förmånligt pris på rådgivning så att du maximerar din bostads potential och därmed också priset vid försäljningen. I god tid innan visning går vi tillsammans igenom vad som höjer värdet, utan att behöva renovera eller byta ut hela inredningen. Du får alltid även en skriftlig lista på samtliga åtgärder inom 24 timmar.

Priset räknas efter storleken på din bostad, dock minst 795 kr och max 6500 kr.

Prisexempel: en 3:a på 70 kvm kostar 2100 kr ink moms.

Vill du även att jag gör stylingen inför fotografering/visning? Kontakta mig för offert.

Erbjudanden kan endast nyttjas en gång per kund. För resor utanför Malmö/Vellinge-området tillkommer resekostnad om 45 kr/mil.

 

 

Bäckaforsvägen 34, 218 74 Tygelsjö | +46 72 508 50 16

info@backafors.se