Bloggkärlek

Här på bloggen har det varit tyst ett bra tag nu. En kombination av ledighet, mycket jobb och fullt upp här hemma är orsaken. Och där någonstans har jag prioriterat bort tid på att blogga. Men nu är jag tillbaka.

Känner att jag har nästan lite för mycket på gång samtidigt nu, även fast december ännu inte är här. På jobbfronten är det fullt upp, arbetar nu med två spännande kunduppdrag parallellt. Jättekul och det ger så mycket inspiration. På hemmet har det varit lite mindre fokus. Hinner inte riktigt med de projekt jag vill dra igång här hemma och när det är mycket annat som händer är det tufft att ens hinna med allt det dagliga. Tvätt som ska vikas, golv som ska dammsugas och middagar som ska inhandlas och tillagas.

Tacksam att jag därför ”tvingas” spendera ett par timmar per dag utomhus,  även om det ibland är lite motigt att bege sig ut på lång hundpromenad nu när den skånska vintern kommit. Allt som oftast öser regnet ned, det är grått och vinden pinar sig obarmhärtigt igenom kroppen. Då är det bra att ha investerat i bra kläder iallafall. Väl ute fylls hjärnan med nytt syre och kroppen med energi av fysisk aktivitet. Sedan är det skönt att komma in igen och kura framför datorn med en kopp kaffe bredvid en nöjd och snarkade hund. Och plötsligt kommer en av de där dagarna då man bara njuter av att komma ut och tanka sol och ljus.

På tal om att tanka energi så lanserades nyss en ny bloggportal, Northern Sisters Collective. Där hittar man nio kreatörer, enbart kvinnliga (därav namnet förstås), som gått samman för att lyfta varandra och ge en härlig läsupplevelse på temat slow life. Några av dem har sedan tidigare varit mina favoriter i bloggar och på instagram, så jag blev verkligen glad över samarbetet. Mari Strenghielm, Elin Lannsjö och Babes in Boyland till exempel. Andra upptäckte jag först nu, men kommer absolut att följa dem framöver. En jättefin portal med magiska bilder.

Foto från och av Anna Malmberg.

Foto från och av Lina Östling.

Gillar mixen av inredning, mode, musik, resor och mat. Allt som är härligt i livet liksom. Att det dessutom är helt fritt från reklam gör mig extra glad. Förstår att annonserna är en viktig inkomstkälla för många som bloggar, men är verkligen trött på överflödet av sponsrade inlägg som vissa bloggar nästan har mer av än ”riktigt” material. Särskilt de som flitigt  använder sig av så kallade adlinks och inte skriver ut var man hittar produkterna eller vad de kostar. De hoppar jag över och njuter hellre av de här duktiga kreatörerna som med vackra bilder ger en riktig lisa för själen. Helt perfekt att förlora sig i en stund när mörkret faller på och vinden viner ute. Du hittar dem på northernsisters.se.

Ha en trevlig kväll!

 

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar