Vinter?

Känner mig lite kluven. Ute är det grått, blåsigt och ruggigt och jag saknar sommaren. Samtidigt ser jag så mycket fint nu om inspirerar mig till vinterinredning. Längtar verkligen efter december och att få göra advent både ute och inne. Bara att gilla läget och följa årstiden med andra ord.

Även om jag inte njöt så mycket av promenaden idag var Enzo desto gladare. Tror den hunden skulle kunna vara utomhus hela dagarna om han fick. Badar gör han dessutom fortfarande så fort han får chansen.

Igår blev det en fika på Lorensdal i Vellinge. Vi tittade sedan på de fina krukorna ”Cloudy” från dbkd som synts flitigt senaste året. Gillade särskilt den beiga nyansen. Dessutom den nya vasen ”Nib” med en liten näbb, som faktiskt gör att den påminner om en fågel. Den hade de bland annat i den fina rosa-röda tonen de kallar ”Maroon” som jag skrev om häromdagen.

De hade dessutom julpyntat hela butiken och jag såg flera ljuslyktor som jag gärna skulle vilja köpa. Har redan alldeles för många, så stod emot mina impulser. Samtidigt används de verkligen den här årstiden och det är kul att variera sig och byta ibland. Ibland nöjer jag mig bara med att byta plats på dem. Fungerar också.

På nätet såg jag att Ellos har fina rabatter på hela sortimentet just nu. Hämtade några inspirerande bilder som definitivt skapar vinterkänsla. Samtliga foton nedan av ellos.

Även om jag inte har så mycket gardiner hemma, gillar jag verkligen den här ombonade känslan och färgkombinationerna.

Några nya kuddfodral skulle behövas i vardagsrummet. Textilier tillför så mycket och är det lättaste sättet att förändra känslan med.

Genom att samla någon växt och levande ljus tillsammans med några fina favoritsaker på en bricka, gör man enkelt ett litet stilleben på bordet. Jobba med olika höjder och material för en harmonisk helhet.

Ett fint eldfat skulle jag gärna vilja ha på vår innergård. Välkomnande för gäster i mörkret. Gillar särskilt att det här står på ett stativ.

Vem skulle inte vilja sova här? Tycker om att de kombinerat flera dova färger tillsammans med vitt.

Till sist, den här pläden skulle jag inte ha något emot att kura i när det blåser kallt utanför fönstret.

Tittar man på de här bilderna kan man väl inte annat än gilla vintern? Tänd nu några ljus ikväll och njut av årstidens mörka kvällar inomhus.

Ha det fint!

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar