Finaste huset på hemnet just nu

Ja, nu är jag där igen. På hemnet alltså. Även fast vi inte ska flytta. Inte heller köpa någon slags fastighet överhuvudtaget what so ever.

Men det är roligt att titta, drömma och inspireras. Här i Skåne hittade jag den här drömmiga före detta prästgården. Vi har ett liknande hus här i byn strax utanför Malmö. Förut hade jag en förhoppning om att kyrkan skulle vilja sälja huset, så det skulle kunna göras om till bostad. Men min man var inte så förtjust i tanken på att bo granne med en kyrkogård. Så tiden gick och kyrkan har kvar det. Vi hittade vår skånegård istället.

Men i vilket fall, prästgården i Sankt Olof ser fantastisk ut. Och vilken trädgård… Den säljs av mäklarfirman Uppvik & Döttrar och alla foton kommer från dem.

Fler bilder och mer information hittar du här.

Ha en fin dag!

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar