Ny inredningsinspiration i Malmö

I förra veckan kom jag äntligen iväg till den nya Slettvollbutiken i Malmö. Slettvoll är ju ett norskt varumärke som jag först upptäckte för drygt tio år sedan när jag under en period arbetade mycket i Oslo. Vi hade vårt kontor mittemot en av deras butiker och oj, så mycket fint de har.

Slettvoll fanns i Malmö när vi flyttade hit 2009, men stängde tyvärr efter ett tag. Nu har de återvänt och jag hade planerat att gå på smygpremiären i början på oktober, men det blev aldrig av.

Butiken är jättefin och de hade verkligen fått till en elegant, ombonad känsla. Kändes som om man befann sig i en lyxig hytta på norska fjället. Eller kanske i lobbyn på ett superexklusivt hotell med utsikt över skidbacken.

Gillar verkligen de gigantiska mattorna som de hade till varje soffgrupp. Måttbeställda såklart och hur fint är det inte när en hel soffgrupp med fåtöljer och allt får plats på mattan? Kräver förstås ett riktigt stort vardagsrum.

Hit går jag gärna igen för att hitta inspiration. Bra jobbat, Slettvoll!

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar