Bara 98 dagar kvar…

Så här när halva september passerat kan jag upplysa om att det bara är 98 dagar kvar till julafton… Även om det ändå känns avlägset så skickade IKEA ut pressbilder på sin nya vinterkollektion tidigare i veckan. Hittade fotona via Metro mode. I den nya kollektionen finns som vanligt flera fina och prisvärda detaljer att komplettera sitt hem med, både för kök och vardagsrum. Och som vanligt en hel del skojiga dekorationer till julgranen och paketen. Den 13 oktober börjar kollektionen säljas i varuhusen. Som vanligt känns det alldeles för tidigt för att mötas av en massa julpynt, men vänta inte för länge om du hittat något. En del brukar säljas slut långt innan jul.

Gillar de fina julklappsetiketterna.

Ljusstakarna med glasbehållare för fina saker från naturen är också väldigt fina och inte bara för julen. Tycker om att saker man kan använda året om.

Funderar på att köpa nya champagneglas med kupa, lite roligare att dricka ut än de smala höga. Dessutom kan man ju även använda dem till desserter. Två funktioner i en, det gillar jag. De här är otroligt prisvärda, jämfört med de jag länge velat ha, men som å andra sidan är i kristall. Men den här typen av glas ska man väl inte behöva vara så rädd om, eller hur? Finns redan nu i sortimentet, så ska definitivt kolla in dem nästa gång jag är där.

Avslutningsvis den obligatoriska granen… Så fint med den sobra färgskalan, mer i min smak än det röda. Kul styling också med plats för fler paket. Men kanske inte så genomförbart med tanke på hur fort våra granar här hemma brukar barra trots att de står i vatten.

Förhoppningsvis får vi njuta av en lång och fin höst innan det är dags för jul. Men vill du se fler bilder och mer information hittar du dem här. Samtliga foton IKEA.

 

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar