Vilket vardagsrum!

Hej måndag! Ny vecka och den första höstmånaden är här. Som så ofta när hösten kommer känner jag mig laddad att göra stora förändringar hemma. Den mesta tiden under sommaren tillbringas ju utomhus, så resten av hemmet faller lite i glömska. Har just nu massor av idéer och inspiration, men det mesta brukar däremot stanna vid just idéer eftersom tiden sällan räcker till. Eller budgeten för den delen. Dessutom är vi två här hemma som ska komma överens och jag vet att min man har ett helt annat projekt i åtanke. Ett stort förrådsrum ska byggas i vårt gamla stall, vilket i och för sig verkligen behövs. Praktiskt, men tråkigt…

Hamnade av en slump på norska Bo Bedres webbsida och där hittade jag ett hem som bombarderade mig med inspiration och inredningslust. Modedesignern Nadja Munthe bor i en gigantisk gammal våning som är galet fin. Inredningen går lite för mycket i svart för min smak, men vardagsrummet fastnade jag verkligen för. Takhöjden, möblerna och de stora fönstren ger ett fantastiskt ljus. Färgen på sofforna känns också helt rätt i höst.

Se vilken fin effekt det ger med den generösa buketten på bordet. Och det är ju ett bra budgettips, nu när det fortfarande finns mycket fint att plocka in från rabatterna.

Kolla även in terassen som hör till lägenheten. Verkligen något extra. Ha en fortsatt fin måndag!

Samtliga foton ovan tagna av Pia Enghild och lånade från Bo Bedre

 

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar