Ny termin

Bloggen har fått vila ett tag, däremot har jag varit flitigare på instagram. Men nu kör vi igen och det blir minst ett inlägg på bloggen varannan dag framöver.

När sommaren tar slut och skolorna börjar om känns det alltid som att börja en ny termin även på jobbet. I år har jag däremot haft lite svårt att komma igång med allt. Augusti har varit den bästa sommarmånaden när det kommer till vädret, så jag har svårt för att sitta inomhus hela dagarna vid ett skrivbord. Men jag bet ihop och tog först av allt tag i det tråkigaste arbetet efter ledigheten. Nytt ekonomisystem och en massa bokföring som jag låg efter med. Egentligen tycker jag ju att ekonomi är ganska kul, men det blir lätt så att ju längre man väntar, desto tyngre känns det att dra igång. Så efter all administration kände jag mig supernöjd. Nu ska jag utforma några nya kampanjer som ska marknadsföras de kommande veckorna.

Häromdagen hade jag ett möte på stan och passade på att kolla in höstens inredning på Bolia. Färgerna jag visade i mitt tidigare inlägg kändes igen i härliga textilier, mjuka soffor och många gedigna material som sten och trä. Några personliga favoriter var definitivt de snygga soffborden i sten och trä och matplatsen med det vackra skåpet. Såg att de nu har 25% på hela sortimentet.

Trots att vi börjat om att jobba fick ledighetskänslan fortsätta lite med en utflykt till Göteborg härom veckan. På begäran var målet Liseberg tillsammans med goda vänner och ett par extrabarn, så totalt var vi 10 personer som skulle samsas och försöka hålla ihop någorlunda. Barnen var helt fantastiska och kämpade med både köer och regn.  De njöt av en massa läskiga karuseller och hade verkligen jättekul. Ganska skönt när det vuxit till sig lite och vi vuxna faktiskt inte behövde vara lika modiga och åka med på allt… Elva timmar på en nöjespark tillsammans med totalt 5 timmars bilande kändes även dagen efter, kan man lugnt säga.

Men det var inget emot hur det kändes i söndags efter den stora kräftskivan vi var bjudna på. Vilken kväll! En massa god mat, musik och trevliga människor. Nu ser vi fram emot lite lugnare dagar. Behöver komma ikapp med både hem och arbete.

Familjens stora ”bebis” har också hunnit fylla 1 år, så det firades givetvis i förra veckan. Det är inte klokt hur fort tiden går med hund och som de växer! Så nu har vi en snygg ung herre istället. Visserligen fortfarande med en hel del kvar att lära.

Hemma har jag några mindre inredningsprojekt att ta tag i. Bland annat att göra en mindre make over av våra badrum. Det resultatet kommer jag visa lite senare i höst. Redan idag ska jag börja ta tag i sovrummet och införa lite mer höstkänsla. Det är viktigt tycker jag, när kvällarna blir mörkare och man vill ha en mysigare känsla. Rapport på det kommer snart!

Vi ses!

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar