Höst mitt i sommaren

Vi befinner oss mitt i sommaren och många har knappt påbörjat semestern. Ändå blir jag glad när jag ser höstens nyheter från de stora varuhusen. Inte för att jag längtar efter hösten. Men njuta av bilderna och se fram emot att allting landar i butikerna kan man förstås ändå.

H&M Home är en av dem som nyligen visade upp höstnyheterna. Denna gång heter stilarna ”Rustic Charm” och ”Nocturnal Drama”. Som vanligt har de släppt superfina bilder med mycket inspiration, hittade dem via Sköna Hem.

Underbara färgkombinationer och material som jag personligen är väldigt svag för. Stor gillamarkering där!

Via Trendspanarna hittade jag massor av bilder från IKEAs nyheter som kommer i augusti. Alltid spännande att se vad de hittar på inför ”terminsstarten”. Den här gången har de en djärv och väldigt annorlunda styling med massor av färg och mönster till sina produkter. Håll med om att bilderna inte riktigt känns som IKEA även om man här och där känner igen produkterna i stilen?

Bakom den vita stolen ovan kände jag igen tapeten vi har i vårt sovrum. Men vi har den i blågrått och inte i rosa.

De vita lamporna var det som jag blev mest nyfiken på. Dessutom blev jag väldigt sugen på de fina handtagen av spillbitar i läder. De skulle jag vilja ha när vi någon gång slutför vår invändiga renovering och sprutmålar all platsbyggd förvaring på ovanvåningen.

Nu dags att gå ut och vara i stunden. I sommaren.

Ha en fin dag!

 

 

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar