Spektakulärt

Från grävande i trädgårdsland och bilder på skånska åkrar, kommer här något helt annat. Av nyfikenhet var jag inne och surfade på ESNY:s hemsida. Ni vet, stjärnmäklarens Fredrik Eklunds svenska företag med fokus på exklusiva objekt. Och visst finns här en del riktigt spektakulära våningar och hus… Vad sägs till exempel om det kommande landmärket ”Norra Tornen” i Vasastan i Stockholm? Det kommer att vara huvudstadens högsta bostadshus och här finns ett penthouse till försäljning. I tre etage med utsikt åt alla fyra väderstreck. Från nio olika terasser. Ja, du läste rätt, nio, varav takterassen är på hela 150 kvadratmeter… Förutom en våning (för sådana här objekt kallas våningar och inte lägenheter, det är viktigt) på 7 rum och 282 kvadratmeter, utlovar mäklarna ”inbyggda faciliteter och upplevelser utöver det vanliga”. Priset då? Nätta 70 miljoner kronor!

Utsikten är verkligen magisk. Inredningen och stylingen är också snygg. Och den takterassen hade varit en dröm att sitta på och njuta av Stockholms fantastiska skönhet. Men 70 miljoner…?

Just det, dessutom är avgiften 14 085 kronor i månaden. Fast å andra sidan, den som har 70 miljoner till en våning, har knappast problem med den kostnaden.

Vill du läsa mer, eller kanske rent av funderar på att slå till, så hittar du våningen här.

Ha en fin dag!

Foton: ESNY

 

 

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar