Strandväder

Länge sedan sist nu. Veckan som var bjöd både på skolavslutningar och ännu en kraftansträngning i trädgården. Det har varit så fullt upp att jag varken haft tid eller ork att blogga. När jag dessutom somnar till de nya avsnitten av ”House of cards” på Netflix på lördagskvällen, inser jag att krafterna mer eller mindre tagit slut. (Ni har väl inte missat den serien? Kom isåfall ikapp under regniga sommardagar!) Vi åker snart på semester och ska lämna hem och hund i kära systers förvar, så därför kommer dagarna till midsommar att bli lika intensiva. Vill inte lämna över ett ostädat hus och en trädgård helt övervuxen av ogräs. Och hunden behöver både badas och få en kloklippning, så han åtminstone ser bra ut. Uppförandet kan vi bara hoppas på att han fixar på egen hand…

Men idag hade jag både våra barn och två kompisar här hela dagen, så vi bestämde oss för att göra en liten utflykt. Tre kompisar hängde på (barnens och min), så vi unnade oss några timmar på stranden i Skanör.

Och vilken härlig sommardag vi haft! Underbart väder, men det lär jag få sota för inatt. Var så noga med att alla barnen skulle vara insmorda, så jag glömde bort mig själv. På stranden var det en svag bris och alldeles lagom varmt. Farligt, för man känner inte riktigt av att solen tar på.

Väl hemma blev det mer sol och barnen badade tills de var som russin. Själv såg jag mer ut som en kräfta…

Nu står fönstren öppna på övervåningen för att försöka kyla ned huset. Själv känner jag mig varm i skinnet, men fylld av energi för att ta nya tag imorgon igen. Ibland behöver man helt enkelt en paus.

Ha det nu fint och glöm inte att smörja in er ordentligt i solen! 😉

 

 

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar