Spännande designsamarbeten

Via Residence nyhetsbrev såg jag de nya bilderna på IKEAs kommande kollektion i samarbete med danska HAY. Den 1 oktober släpps kollektionen Ypperlig, som förutom en ny design på den klassiska IKEA-kassen (världens bästa för allt möjligt!) bjuder på spännande möbler. Den nätta soffan verkar fin, men det ska bli kul att se allt IRL. Man måste känna på produkterna också, tycker jag…

Man har även släppt ”sneak peaks” på ytterligare ett kommande samarbete. Denna gång med en av designvärldens ikoner, nämligen holländska Piet Hein Eek. Men här får vi ha tålamod ända till april 2018, då kollektionen Industriell börjar säljas i varuhusen. Hur häftiga verkar inte urnorna i keramik?

Spännande att IKEA satsar så på tillfälliga samarbeten med kända personer och varumärken inom branschen. De har verkligen lyckats skapa en hype kring lanseringen av de här kollektionerna. Så antar att det gäller att markera datumen i kalendern och hänga på låset om man är intresserad av någon av produkterna…

Foton: IKEA

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar