Skånsk sommardröm

Kortvecka igen och här hemma inleder vi med två sjuka barn mitt i en deadline. Nåja, lite illamående och ont i halsen. De verkar rätt pigga, så jag hoppas på att de kommer iväg till skolan imorgon. Själv har jag en lång lista med saker att beta av, så jag gör som vanligt. Skjuter upp det viktigaste och gör något annat. Konstigt det där, men jag jobbar visst alltid bäst under press. Surfade in på hemnet och där hittade jag i vilket fall det här drömmiga hemmet. Ett sommarboende för den med stor plånbok, men jag hade förstås också gärna bott där året om. I fina Ystads sandskog är den här sekelskiftsvillan till salu via Våningen & Villan.

Tycker så mycket om de fina golven, fönstren och kakelugnen.

Vilken rolig idé med tavelväggen. Ser ut som en samling loppisfynd med alla liknande motiv med blommor i vas. Alla med olika ramar, men då motiven har samma tema håller de ihop stilen ändå. Snyggt!

Ett härligt lantkök i fransk stil. Och badrummen är lika fint renoverade. Vilket drömboende!

Nu dags att komma tillbaka till verkligheten och ta tag i alla måsten.

Ha en fin vecka!

 

Foton: Våningen & Villan

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar