En speciell dag

Kristi Himmelsfärd idag och vi är många som ser fram emot en välbehövlig ledighet och långhelg. För oss är det en väldigt speciell dag, min älskade man fyller 40 år! Hemmet är fyllt av doftande syrener och annat från trädgården. Igår kväll kom min syster och svåger med en fantastisk bukett till jubilaren.

På morgonen var det frukost med paketöppning. Idag är vi bara hemma och tar det lugnt. Eller kanske inte så lugnt egentligen. När Tommy får välja vill han vara ute och jobba med sina projekt, så det får det bli idag. Ska snart iväg och handla inför kvällens trerättersmiddag. Precis så vill han fira. Hemma med de närmaste, göra det han gillar och äta god mat tillsammans med ett gott vin. Men imorgon händer det andra saker…

Ha en fin helg!

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar