Morgonstund

I helgen har vi haft släkten på besök. Vi firade två födelsedagar, både Willem som nyss fyllde åtta och Tommy som alldeles strax blir 40. Mycket mat, skratt och långa samtal till sent på natten blev det. Det fina vädret håller i sig, även om vi igår inte hade de där 26 graderna längre. Ganska lägligt för mig, som tillbringade dagen med att handla, laga mat och duka inför kvällens fest.

Idag var vi ute i trädgården på morgonen. Poolen ska göras ordning och jag passade på att ta min vanliga runda runt tomten. Vi har ju ägnat så mycket tid åt vår innergård den senaste månaden, så tyvärr har vi inte alls hunnit med de andra delarna. Förutom gräsklippning då. Naturen fullkomligt exploderar just nu och allt grönskar, blommar och doftar. Vackert, men vildvuxet.

Just på morgonen är allt så där extra härligt. Det är som om trädgården vaknar upp, säger god morgon och välkomnar dagen och solen som redan står högt på himlen. Vad jag älskar sommarmorgonar! Dagget i gräset och tystnaden från allt annat än fåglarna och naturen. Det känns som att det blir en riktigt fin dag. Nu dags att göra frukost till alla. Ha en fin söndag!

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar