Mallorca

Efter mitt inlägg om våndan att hitta en semesterresa till familjen i sommar, har jag fått frågan om vi till sist hittade något. Jodå, efter många timmar vid datorn i jakten på en resa som passar de datum vi vill åka, med ett lagom stort resmål, ett fint hotell, fina stränder och som inte kostar skjortan, blev det en bokning.

Vi kommer vara en vecka på Mallorca i fiskebyn Cala Ratjada. Verkar vara en mysig liten by, med flera närliggande stränder och byar. Påminner en hel del om byarna i södra Spanien, där vi bodde under några år. Fast stränderna på Mallorca ser mycket finare ut.

Vi har rest mycket med barnen genom åren, men den här gången är det första gången båda barnen verkligen längtar efter vår semesterresa och ofta pratar om den. Tror det beror på att vi nu inte rest på ett tag, men framförallt att Willem hunnit bli åtta år och förstår mer. Han kan längta och se fram emot resan, landet och upplevelsen. Dessutom är han väldigt nöjd över att det inte blir någon långflygning, vilket förstås också kan spela in. 🙂

Så – Mallorca, nos vemos en Junio! Men det är fortfarande ett tag kvar till dess. Så länge längtar vi och det är också en del av nöjet. Att ha något att se fram emot, samtidigt som vi tar tillvara på våren och sommardagarna här i Sverige.

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar