Flygfoto

Nu överdrev jag en aning, men för mig som har höjdskräck känns det nästan som flygfoton. Min man var uppe på taket och kollade till skorstenen igår. Vi har tidigare haft problem med fåglar som bygger bon i skorstenen, men nu verkar den lösning han byggt fungera bra. Inga skator och inget skräp!

Han passade på att ta några bilder på omgivningarna där vi bor. Som ni ser väldigt lantligt, man kan knappt tro att man är inne i centrala Malmö på en kvart. Men härliga vyer den här tiden på året. Om en månad kommer grönskan att peaka. Kanske den allra finaste tiden på hela året, tycker jag.

Här är Enzo och jag på den trygga marken. Han verkade sugen på att klättra efter husse, så lite nervös var jag. Som tur är verkar han också lida av lite höjdskräck, så han höll sig snällt kvar med mig där nere.

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar