Busy week

Pust, den här veckan blev verkligen en dag kort, det inser jag redan nu. Härligt i och för sig att det snart är helg igen, men just nu räcker inte tiden riktigt till. Efter storhelgen med besök av finaste faster och goaste småkusinerna, födelsedagsfirande och härlig ledighet knackade vardagen bestämt på. Jag har varit effektiv och tvättat, städat, handlat, planerat för barnkalas, röjt i trädgården… och jobbat förstås. Inledningsvis kände jag ändå ett lugn som infann sig i det tomma huset när resten av familjen gav sig iväg till jobb och skola.

Idag har jag slutfört ett av mina uppdrag som ska presenteras imorgon. Alltid kul och spännande att se om jag fångat den känsla kunderna vill uppnå. Parallellt jobbar jag samtidigt med tre andra kunder. Så roligt, men den här veckan hade egentligen behövt en till vardag. De dagliga promenaderna kommer man inte ifrån när man har hund, hur mycket man än har att göra. Och tur är väl det? Vädret har varit strålande och äntligen är vindarna ljumma. De vyerna vi har runt huset just nu är bara så ljuvliga. Strax kommer rapsfälten att blända oss i gult, de är på gång. Faktiskt enda gången jag älskar gula blommor…

Ikväll lagade vi små vietnamesiska köttfärsbiffar tillsammans med risnudlar, en sallad på böngroddar och koriander.  Till det en jättegod dipp med morot, chili, vitlök och soya. Så gott! Hittade det i senaste Femina och kan verkligen rekommendera det. Dessutom gick det ganska snabbt att laga. Det finns ännu inte på deras webbsida, men ett liknande recept hittar du här.

Nu dags att avsluta arbetet och ladda inför morgondagen. Hoppas det blir en bra torsdag!

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar