Grönt är skönt

Gokväll. Ett kort och sent inlägg ikväll. Dagen har gått i ett rasande tempo. Förutom ett par korta hundpromenader har det mest varit jobb ända till kvällen. Hann knäppa en ögonblicksbild så här precis när rapsen är på väg att blomma. Snart kommer här vara ett hav av bländande gult!

Håller parallellt på med flera mindre konsultationer just nu, så det gäller att ställa om sig och ena stunden tänka sovrum, nästa uteplats och sedan barnrum. Men det är jätteskoj och inser att det är ganska bra med tvära kast. När jag lägger ett jobb åt sidan kommer jag på någon ny tanke till det förra.

Ikväll har jag dessutom träffat en ny jättetrevlig kund som bor i ett fantastiskt häftigt hus. Det är en stor förmån att få träffa så många trevliga människor som jag gör i mitt jobb. Att de delar med sig av sina önskningar och drömmar. Och att de bjuder in mig till sina hem. Vilken tur jag har!

Kommer snart berätta mer om några av de uppdrag jag gjort i april. Innan det är dags att säga godnatt för idag vill jag bara dela med mig av en bild som verkligen tilltalade mig på nätet ikväll. Har länge varit svag för de färggranna utemöblerna från Fermob och några som hakat på ståltrenden är HAY med serien Palissade. Den här fina bilden la Artilleriet på Facebook ikväll. Grönt är vanligtvis en färg jag inte skulle välja på möbler, men visst är de fina? Oemotståndliga! Kanske är det längtan efter grönska som påverkar?

Godnatt!

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar