Helg igen

Kortvecka och plötsligt var det helg igen. Idag har jag också tvingats prioritera lite annat slags jobb här hemma. En av konsekvenserna med att säga upp sig från en fast anställning och starta eget var att vår nya städfirma blev…jag. 🙂 Numera bor vi så stort så jag brukar dela upp städningen på två dagar. Känner att det verkligen räcker med 200 kvadrat per dag… Idag var det dags för övervåningen som verkligen var i behov av städning. Vi har dessutom två extrabarn hos oss inatt, så innan madrasserna kommer fram behövde golven vara rena. Gillar inte att städa, men så skönt efteråt. Känner mig duktig och kan strax unna mig ett glas vin och njuta av fredagskvällen.

Pustade ut en stund i soffan och fick genast sällskap av Enzo som gillar att böka runt med kuddarna. Tyvärr känns det inte längre som om bottenvåningen blev städad så sent som igår. Livet med hund, kort sagt. Knipsade av ett gäng tulpaner som får pryda köksbordet, men ser att det hade behövts en färgklick även i vardagsrummet. Nåväl, det får duga så här. Fårfällen fick åka på igen igår kväll när det var lite kyligt och med en jämngrå himmel kommer inte mycket ljus in. Just nu öser regnet ned och det känns inte längre så vårigt. Varken ute eller inne.

Håller tummarna att solen kommer i slutet av helgen som utlovat. Ska nu tända ljus och mysa med hela familjen. Grillade hamburgare står på menyn för fredagsmyset, så det är bara att dra på sig regnjackan och igång med grillen. Trevlig helg!

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar