Vårkänslor och ett fint erbjudande

Just nu erbjuder jag fem kunder en gratis konsultation

Vid en konsultation kommer jag hem till dig och vi går tillsammans igenom vad du vill ha hjälp med. Det kan vara allt från färgsättnings- och inköpsförslag till konkreta ommöbleringar, skapande av stilleben eller tavelväggar. Eller är det dags att se över uteplatsen inför sommaren?
Du sätter budgeten och förutsättningarna. Kanske vill du enbart jobba med det du redan har, men få en helt ny känsla med små medel?

Erbjudandet gäller 2 timmars konsultation och sker antingen vid ett och samma tillfälle eller med en senare återkoppling, beroende på vad som behöver göras. Tänk på att det är rimligt att vi hinner med ett rum eller ett av förslagen ovan under den här tiden.

Anmälan senast den 31 mars och för att vara med ska du göra två saker:

 • Gilla och dela inlägget på bäckafors inspiration & inredning på  Facebook 
 • Skicka ett mail till mig på karin@backafors.se där du kort beskriver vad du vill ha hjälp med och var du bor.

Hoppas vi ses! Ha det fint så länge.

Villkor: Erbjudandet gäller enbart privatpersoner och vinnarna kommer att kontaktas personligen under första veckan av april. Erbjudandet ska nyttjas senast den 31 maj. Bäckafors inspiration & inredning utser vinnarna och äger rätten att fotografera arbetet.  Foton kan, i samråd med dig, komma att publiceras på sociala medier samt på www.backafors.se i marknadsföringssyfte. Värdet av erbjudandet är just nu 795 kronor ink moms (Köp 2 timmar, betala för 1). Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

Följ mig gärna och gilla på:
20

4 svar på “Vårkänslor och ett fint erbjudande”

 1. Petra Moberg28 mars, 2017 kl. 10:53Svara

  Hej!
  Anmäler mig gärna för tips o inspiration!
  Har flyttat till Tygelsjö i radhus och har ”basrenoverat” allt..men panik i mitt sovrum: allt vitt…vet inte vad jag ska göra. Hela huset nytt ekplankgolv. Sovrummet stort 30m2, ljust med balkong. Detta prio ett…
  //Petra

 2. Jennifer Allard28 mars, 2017 kl. 23:26Svara

  Jag funderar på att göra om kök, vardagsrum och sovrum samtidigt. Hade verkligen behövt tips och råd gör bäst och mest mysigt men med smarta lösningar.

 3. Jenny2 april, 2017 kl. 16:50Svara

  Hej,

  När presenterar du vinnarna? Håller tummarna

  1. karin@backafors.se3 april, 2017 kl. 18:00Svara

   Hej Jenny. Det är på gång, under morgondagen ska jag vara klar. Tack för ditt intresse!

Lämna en kommentar