Att driva eget företag

Ännu en solig dag och unnade mig en stunds trädgårdsarbete under morgonen. Om inte annat för att jag behövde energin som solen och den friska luften så generöst bjuder på. Det räcker oftast med en timme ute för att känna kreativiteten flöda igen. Sitter just nu och funderar på ett särskilt erbjudande som jag ska försöka få ihop under dagen.

Som ny egenföretagare är det mycket nytt att ta tag i till en början. Förhoppningsvis kommer det att vara fullt upp även längre fram också, men det administrativa och allt kringarbete snurrar förhoppningsvis på mer på rutin, hoppas jag. Att starta eget är en spännande tillvaro där man både ska vara entreprenör och säljare, ekonom och IT-kunnig på samma gång! Sedan är det förstås självklart att man brinner för själva ”businessen” och levererar ett riktigt bra jobb.

När det kommer till sälj så har jag ännu inte marknadsfört mitt företag, trots att jag tidigare jobbat med marknadsfrågor under så många år… Men det är förstås skillnad att vara anställd på ett större företag och ha helt andra verktyg, budgetar och kompetenser att använda sig av. Jag har själv valt att arbeta med några få utvalda sociala medier i mitt eget företag, framförallt eftersom jag tycker det är viktigt att kunna lägga tid på dem. Vill att de ska kännas uppdaterade och av intresse för just mina målgrupper. De jag prioriterat är framförallt instagram, pinterest, Facebook och så min blogg förstås. Tror det är ett långsiktigt arbete som måste få ta tid. Det blir en hel del att prova sig fram och med tiden tror jag man hittar sitt eget sätt att kommunicera och förmedla det som kan vara intressant.

Du hittar mig på sociala medier i länkarna till höger. Kommentera gärna vad du vill läsa mer om. Ha en fin dag!

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar