Fredagsfeeling

Steg upp tidigt idag och solen strålade in i vardagsrummet. Hann både ta en dusch och baka scones innan barnen skulle upp och iväg till skolan. Inte något som händer varje vardag hos oss, åtminstone inte bakningen… Sedan blev det en härlig promenad i solen vid dammen med Enzo.

Lite senare kom T hem från en jobbresa till Indien, så vi kunde både luncha ihop och handla skaldjur till fredagsmyset innan det var dags att hämta från skolan. Vanligtvis är vi inte alla samlade förrän efter klockan 18. Så lyxigt härligt att få starta helgen så tidigt!

Vad gör det då att vädret plötsligt slog om? Molnen hopade sig och sedan kom regnet. Typiskt… Har ändå en härlig, nästan helt blank helg framför oss. Ska bli skönt att kunna slutföra ett mindre renoveringsprojekt vi hållt på med ett tag nu. Och få tid att också kunna vara ute och städa i trädgården. Förhoppningsvis utan regn så vi kan grilla korv och få tid att bara sitta mot en södervägg och känna värmen från solen. Och tid till att bara vara med familjen.

Idag såg jag att de första påskliljorna vid söderväggen slagit ut. Vi verkar ju redan ha aprilväder och nu känns det att våren är här på riktigt. Välkommen, jag har längtat efter dig!

Trevlig helg!

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar