Omstart

Ny vecka och nya tag på jobbet efter en härlig sportlovsvecka. Med en hundvalp i familjen är vi fortfarande ganska begränsade vad gäller resor eller längre utflykter  i familjen. Därför blev det en lugn vecka hemma. Barnen har lekt massor med varandra och ibland med kompisar, vi har spelat spel, ätit god mat och haft det riktigt lugnt och skönt faktiskt. Jag har dessutom fyllt år och fick en ledig mysdag med hela familjen. Njuter fortfarande av de vackra buketterna, trots att det nästan gått en vecka nu.

Idag är det också nypremiär för min blogg. Jag har tidigare skrivit om irritationsmomenten med den gamla, vilket tyvärr även ledde till inspirationsbrist, som i sin tur ledde till att jag tillfälligt la ner den när jag knappt kommit igång… Tyckte det skulle vara smidigt att betala för allt (webb, blogg, extratjänster osv) till en enda leverantör, men tyvärr var deras bloggverktyg alldeles för dåligt. Gör nu ett nytt försök, men tyvärr innebär det ju att äldre inlägg inte finns kvar. Nåja, omtag var väl rubriken? Layouten på den här bloggen är verkligen enkel, men tänker att det är bättre att ha det så om nu bara fotona blir större och den är enkel att hantera. ”Clean and simple” får vi väl kalla det så att det låter mer som ett medvetet strategiskt val…

Idag på morgonen hade jag ett trevligt samtal som kanske, kanske kan leda till något spännande längre fram vad gäller jobb. Håller tummarna! Annars ser jag fram emot mars månads antågande, känns som en viktig milstolpe i väntan på våren. Förutom en hel del administrativt arbete som måste göras denna vecka, ser jag från emot att äntligen få alla min fröer i jorden. Tanken var att det skulle göras under sportlovet, men vet inte riktigt vad som hände med det. Här i Skåne börjar våren synas i trädgården, även om vi fick ett tillfälligt snötäcke under förra veckan. Vi har mängde av snödroppar och lökar som är på väg att slå ut. Längtar efter dig våren!

Så länge lite inspiration från min Pinterest-anslagstavla. Kolla gärna in mitt konto ”Bäckafors” för mer härlig inredningsinspiration.

Följ mig gärna och gilla på:
20

Lämna en kommentar